İçeriğe geç

Patlıcanın Yanına Ne Gider

Patlıcanın yanında ne iyi gider?

Patlıcana en iyi ek kesinlikle sade pirinç pilavıdır. Patlıcan yemeğinizle veya pilavın üstünde servis edebilirsiniz. Pirinç pilavı tercih etmek istemeyenler patlıcan yemeğiyle bulgur pilavını deneyebilirler. Bulgur pilavını sebzeli veya sade olarak hazırlayabilirsiniz.

Patlıcan kızartmanın yanına ne gider?

Kızarmış patlıcanı herhangi bir makarna, et, tavuk ve pilav yemeğine ekleyebilirsiniz. Kızarmış patlıcan kuru köftelerle iyi gider. Kızarmış patlıcanı tavuklu bulgur pilavına ekleyebilirsiniz.

Patlıcan musakkanın yanında ne gider?

Patlıcan musakka ile ne iyi gider?Pirinç pilavıBulgur pilavıKuskus pilavı1 Temmuz 2013

Patlıcan ile ne yapabilirim?

Popüler patlıcan tarifleri: Yoğurtlu patlıcan ezmesi. Anavatanı Hindistan olan patlıcan; patlıcan kebabı veya patlıcan musakkası gibi birçok tarifte kendine yer bulur. … Kızarmış patlıcan. … Fırında karışık sebze. … Patlıcan kebabı … Patlıcan pilavı. … Turşu patlıcan. … İmam Bayıldı … Zeytinyağlı patlıcan yemeği.Daha fazla makale…

Patlıcanlı pilav yanına ne gider?

Patlıcan pilavınızla et veya tavuk kızartabilirsiniz. Patlıcan pilavınızla Arap usulü sote yapabilirsiniz. Mantar kızartabilir veya baharatlı patatesleri fırınlayabilirsiniz.

Patlıcan cigirtmanin yanına ne gider?

Zeytinyağlı dolma ve buharda pişmiş barbunya fasulyesini garnitür olarak hazırlayabilirsiniz. Kızartılarak yapıldığı için yemek yerine hafif salatalar hazırlayabilirsiniz. Kırmızı lahana veya yoğurtlu semizotu salatasıyla başlangıç ​​olarak tüketebilirsiniz.

Karışık kızartmanın yanına ne yapabilirim?

Akşam yemeğinde kızartma yapmak isteyenlerin bu yemeğe eşlik etmesi için tercih edebilecekleri yemeklerden bazıları şunlardır: pirinç pilavı, lezzetli mezelerden biri olan kabak taratoru, ana köfte, beyaz peynirli börek, mücver, ıspanaklı börek, bulgur pilavı.

Karışık kızartmanın yanına makarna gider mi?

Makarna salatası çok doyurucu ve lezzetli bir salatadır. Karışık patates kızartmasıyla iyi gider.

Patlıcanın yanına ne ekilir?

Patlıcan ve fesleğen, birbirine çok iyi uyum sağlayan ve birbirini destekleyen iki bitkidir. Yakınlarda fesleğenin bulunması patlıcan fidelerine büyük rahatlık sağlar. Fesleğen, hem çiçeklenme ve meyve tutumu hem de zararlılardan korunma açısından patlıcan için iyi bir yardımcıdır.

Patlıcan kebabının yanına ne yenir?

Hazırladığınız pilav kebapla çok iyi gider. Yemeğinizin yanında çiğ köfte servis edebilirsiniz. İçecek olarak ayran patlıcan şişle iyi gider. Ayrıca sumak ve soğan salatası hazırlayarak menüye lezzet katabilirsiniz.

Patlıcan güvecin yanına ne gider?

Yavaş pişirdikten sonra, lezzetli bir tereyağlı pilav veya soğuk bir cacıkla servis edin. Her açıdan lezzetli olacağından eminiz.

Babagannuş yanına ne gider?

Babagannuş’a ne gider? Babagannuş köfte ve kebap yemekleriyle harika gider. Adana kebap, tavuk çöp şiş ve Kıbrıs köfte tarifleri ilginizi çekebilir.

Patlıcan en kolay nasıl kızartılır?

Patlıcanları soyup dilimledikten sonra kağıt havluların üzerine koyun. Üzerine biraz tuz serpin ve kağıt havluyla örtün. Son olarak, bir bardak su gibi onları aşağı çekecek bir şey ekleyin ve kızartmaya başlamadan önce bir ila iki saat dinlendirin. Bu, patlıcanların çok fazla yağ çekmesini önleyecektir.

Patlıcan ne için iyidir?

Patlıcan, içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kemik yapımına yardımcı olabilir ve kansızlık semptomlarını hafifletebilir. Patlıcan ayrıca diyabet tedavisinde ve sindirim sistemini düzenlemede etkilidir. Dünyada birçok patlıcan türü vardır ve farklı şekillerde tüketilir.

Patlıcan söğürme nedir?

Antep ve Urfa mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Patlıcan Söğürtme, midenizi şenlendirecek bir lezzettir. Közlenmiş patlıcanla hazırlanan Söğürtme hem salata olarak hem de meze olarak servis edilebilir. Közlenmiş patlıcanı dilimledikten sonra nar ekşisi, sirke ve zeytinyağı ile karıştırıyoruz.

Patlıcanın yanına ne ekilir?

Patlıcan ve fesleğen, birbirine çok iyi uyum sağlayan ve birbirini destekleyen iki bitkidir. Yakınlarda fesleğenin bulunması patlıcan fidelerine büyük rahatlık sağlar. Fesleğen, hem çiçeklenme ve meyve tutumu hem de zararlılardan korunma açısından patlıcan için iyi bir yardımcıdır.

Patlıcan salatasına ne konur?

Bir karıştırma kabında közlenmiş patlıcanı, taze kekiği, ince kıyılmış sarımsağı, kremayı, tuzu, karabiberi ve zeytinyağını iyice karıştırın. Bitmiş patlıcan salatasını bir servis tabağına koyun. Üzerine taze kekik yaprakları ve zeytinyağı serperek servis edebilirsiniz.

Patlıcan dolmasının yanında ne gider?

Dolmayla ne iyi gider? Domates çorbası, salata, çoban salatası, kayısı kompostosu, havuç tarator, Lonta restoran ezmesi, karışık salatalık. Daha fazla ürün…

Patlıcan patates yemeği yanına ne gider?

Patates yemeklerine ne iyi gider?Yeşil mercimek çorbasıDomates çorbasıKremalı mantar çorbasıSebzeli bulgur pilavıTereyağlı erişte.Domates soslu makarna.Havuç salatasıSote tavuk.Diğer öğeler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Suriyeli Escort